جرم گیری دندان یک مشکل شایع در بین افراد است و می‌تواند برای سلامت دهان و دندان ها مشکلاتی ایجاد کند. جرم دندان ممکن است به دلیل تجمع لایه‌های پلاک و باکتری ها در جوانب دندان، افزایش مصرف نوشابه و غذاهای شیرین، عدم مراقبت مناسب از دندان و همچنین عوامل دیگر ایجاد شود.

برای حل این مشکل، لازم است که روش‌های درمانی مناسب انتخاب شود. یکی از روش‌های موجود برای حذف جرم دندان، استفاده از دستگاه جرم گیر است. این دستگاه با استفاده از اولتراسوند، جرم ها و لایه های پلاک را از روی دندان حذف می‌کند. این روش بسیار موثر است و باعث حذف تمام جرم ها و پلاک های موجود در دندان می‌شود.

همچنین، استفاده از مسواک، شستشوی دهان با آب و نمک، استفاده از محلول های ضد عفونی کننده دهان و همچنین رعایت بهداشت دهان و دندان می‌تواند به شما کمک کند تا از بروز جرم دندان جلوگیری کنید.

در صورتی که جرم گیری دندان باعث مشکلات بیشتری مانند التهاب لثه و خونریزی شده باشد، لازم است به یک دندانپزشک مراجعه کنید. در این صورت، دندانپزشک می‌تواند روش‌های درمانی دیگری را به شما توصیه کند.

با توجه به اینکه جرم گیری ممکن است به مشکلات جدی تر در آینده منجر شود، لازم است که از روش های پیشگیرانه نیز استفاده کنید. این شامل رعایت بهداشت دهان و دندان، انجام پاکسازی دوره‌ای دندان، استفاده از محصولات ضد پلاک و همچنین مراجعه دوره‌ای به دندانپزشک برای بررسی وضعیت دندان ها است.

جرم گیری دندان در دندان پزشکی دکتر دوستکی

اگر برای جرم گیری، به دنبال یک دندانپزشک مجرب و متخصص هستید، دکتر سهیلا دوستکی، دندانپزشک با تجربه ای است که در حوزه جرم گیری دندان نیز فعالیت می کند. وی دارای تجهیزات لازم برای انجام این درمان است و مراقبت و درمان مناسبی را برای بیماران خود فراهم می کند. با توجه به تجربه و تخصص دکتر دوستکی، می توانید به او اعتماد کنید و اطمینان داشته باشید که با رعایت استانداردهای بهداشتی حذف جرم دندانتان انجام خواهد شد. برای قرار گرفتن در جریان قیمت و هزینه جرم گیری می توانید با کلینیک وی تماس بگیرید و اطلاعات لازم را دریافت کنید.

مراقبت های بعد از جرم گیری

بعد از جرم گیری، بهتر است دستورات پزشک خود را رعایت کنید و در صورت نیاز از داروهای تجویز شده استفاده کنید. همچنین مراقبت های زیر نیز به شما کمک می کنند تا بهبودی سریع تری داشته باشید:

  1. شستشوی دهان با آب ولرم و نمک برای کاهش التهاب و عفونت.
  2. خوردن مواد نرم و پخته
  3. کنترل دمای غذای مصرفی
  4. مصرف مایعات خنک برای کاهش درد و ورم.
  5. جلوگیری از خوردن غذاهای سخت
  6. رعایت بهداشت دهان و دندان شامل مسواک زدن دقیق و استفاده از دهانشویه برای جلوگیری از عفونت.
  7. مراجعه به دندانپزشک در صورت بروز درد شدید، ورم یا خونریزی های زیاد.

جرم‌گیری دندان چگونه انجام می‌شود؟

جرم گیری دندان عمل پاکسازی و تمیز کردن سطح دندان ها از رنگ ها، لکه ها، باکتری ها و مواد زائد موجود بر روی سطح دندان است.

برای این کار ابتدا دندانپزشک شما به کمک سوالاتی درباره تغذیه، رفتارهای بهداشتی و نحوه مراقبت از دندان های شما، سابقه بیماری های دهان و دندان شما و داروهایی که مصرف می کنید، اطلاعات لازم را به دست می‌آورد.

سپس از ابزارهای خاصی مانند اسکیلر (Scaler) و ابزارهای دیگر، برای پاک کردن سطح دندان های شما استفاده می کند. این ابزارها به صورت مکانیکی و با فشار و ارتعاشاتی که ایجاد می کنند، روکش های جامد و لایه های مختلف زائد را از سطح دندان شما پاک می کنند.

پس از جرم گیری، دندانپزشک ممکن است اقدام به پولیش کردن دندان های شما نیز کند. این عمل از یک سو به پاکسازی عمیق تر دندان ها کمک می کند و از سوی دیگر به حالتی شفاف و درخشان برای دندان ها منجر می شود.

فواید

جرم‌گیری یکی از مراحل اصلی بهداشت دهان و دندان است. با انجام این فرآیند، روکش‌های زیستی و بیولوژیکی روی سطح دندان در صورت وجود حذف می‌شوند و جمع‌آوری پلاک، سنگ‌های دندانی و باکتری‌های موجود در دهان انجام می‌شود.

به طور کلی، برخی از فواید جرم‌گیری دندان عبارتند از:

Call Now Button
×

سلام

برای چت در واتساپ کلیک کنید

× مشاوره مستقیم با خانم دکتر دوستکی