جراحی لثه با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته و با رعایت استانداردهای بهداشتی در مطب دکتر سهیلا دوستکی انجام می شود. بیماری‌های لثه شامل گروهی از التهابات است که در بافت‌های نرم دندان، به ویژه روی لثه‌ها ایجاد می‌شود. عفونت باکتریایی اغلب عامل ایجاد بیماری‌های لثه است. برخی از نوع‌های بیماری‌های لثه عبارتند از:

  1. ورم لثه: یک نوع التهاب حاد لثه است که معمولاً در پاسخ به تجمع پلاک دندان بروز می‌کند.
  2. ژنژیویت لثه (Gingivitis): یک نوع التهاب مزمن لثه است که در صورت عدم درمان، ممکن است منجر به آسیب دائمی به بافت‌های لثه و دندان شود.
  3. عفونت‌های باکتریایی: عفونت باکتریایی می‌تواند باعث شروع بیماری‌های لثه شود و باعث افزایش التهاب و تخریب بافت‌های لثه شود.

جراحی لثه در مطب دکتر دوستکی

اگر برای انجام جراحی لثه، به دنبال یک دندانپزشک مجرب و با تخصص ترجیحاً در همین حوزه باشید، دکتر سهیلا دوستکی، دندانپزشک مجرب و با تجربه ای است که در حوزه جراحی حذف عفونت لثه فعالیت می کند. او دارای مدارک و تجهیزات لازم برای انجام این عمل جراحی است و مراقبت و درمان مناسبی را برای بیماران خود فراهم می کند.

با توجه به تجربه و تخصص دکتر دوستکی، می توانید به او اعتماد کنید و اطمینان داشته باشید که جراحی مورد نیاز شما با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته و با رعایت استانداردهای بهداشتی انجام خواهد شد. برای قرار گرفتن در جریان هزینه های مربوط به انجام جراحی با دکتر دوستکی می توانید از طریق صفحه تماس با ما با کلینیک وی تماس بگیرید و اطلاعات لازم را دریافت کنید.

جراحی لثه چرا انجام می شود؟

جراحی لثه یک روش درمانی است که برای درمان بیماری‌های لثه مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از بیماری‌های لثه که نیاز به جراحی دارند عبارتند از:

  1. آسیب عمقی به بافت لثه: در صورتی که التهاب گسترده شده و باعث تخریب بافت لثه شده باشد، جراحی لثه ممکن است به منظور حذف بافت‌های تخریب‌شده و ایجاد فضای سالم برای بازگرداندن سلامت لثه‌ها استفاده شود.
  2. تحلیل لثه: در بیشتر موارد، پلاک دندان و سنگ دندان می‌تواند باعث تحلیل لثه شود. در این موارد، جراحی لثه ممکن است برای بازگشت به شکل عادی آن استفاده شود.
  3. گوشت اضافه در لثه: در بعضی از موارد، لثه‌ها ممکن است در محل دندان غیرعادی رشد کنند و باعث ضایعات دهانی شوند. در این موارد، جراحی برای حذف این ضایعات و پیشگیری از بروز سرطان دهان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  4. دفع عفونت: در صورتی که عفونت باکتریایی باعث بیماری‌های لثه شده باشد، جراحی ممکن است برای حذف بافت‌های تخریب شده و دفع عفونت باکتریایی انجام گیرد.

در هر صورت، قبل از تصمیم گیری درباره جراحی، بهتر است با یک دندانپزشک مشورت کنید تا بهترین روش درمانی برای شما تعیین شود.

فرآیند

جراحی لثه یک روش درمانی است که برای بهبود وضعیت لثه و پایداری دندان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. فرآیند جراحی عموماً شامل مراحل زیر است:

  1. تشخیص: ابتدا، پزشک دندانپزشک شما با بررسی وضعیت لثه‌ها و دندان‌ها، نوع بیماری لثه را تشخیص می‌دهد و به شما توضیح می‌دهد که آیا نیاز به جراحی لثه دارید یا خیر.
  2. آماده سازی: در مرحله بعد، دندانپزشک شما ممکن است آنتی‌بیوتیک‌ها یا مسکن‌هایی برای شما تجویز کند و شما را برای جراحی آماده کند.
  3. برش لثه: پس از بی حسی لثه، دندانپزشک شما با چاقو یا لیزر لثه را بریده و بافت‌های تخریب‌شده را حذف می‌کند تا یک فضای سالم برای بازگرداندن سلامت لثه‌ها ایجاد شود.
  4. پاکسازی: پس از جراحی، پزشک دندانپزشک شما با استفاده از پوسته‌ها و سطوح لیزری، باقیمانده بافت‌های تخریب‌شده را حذف می‌کند و بافت لثه را به طور کامل پاک می‌کند.
  5. خياطی: در نهايت پزشک دندانپزشک شما خياطي و يا ايجاد خوشه خياطي مي کند تا لثه ها را به هم بچسباند و محافظت کند تا جاي آغاز التهاب دوباره بروز نکند.
  6. مراقبت پس از جراحی: پس از جراحی، پزشک دندانپزشک شما ممکن است شما را راهنمایی کند تا چگونگی مراقبت از لثه و دندان خود را پس از جراحی بدانید. این ممکن است شامل استفاده از داروهای ضد التهاب، رعایت یک رژیم غذایی خاص و استفاده از فرش دندان‌های مناسب باشد.

عوارض ممکن پس از جراحی

عوارض ممکن پس از جراحی لثه متفاوت بوده و به بیمار و نوع جراحی بستگی دارد. برخی از این عوارض شامل درد، خونریزی، ورم و تحریک لثه هستند که به طور معمول تا چند روز پس از جراحی ادامه دارند. همچنین، برخی از بیماران ممکن است با عوارض دیگری مانند عفونت یا تشکیل رگ‌های جدید لثه مواجه شوند.

در صورت داشتن هرگونه علائم غیرعادی پس از جراحی، بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید. همچنین، پزشک شما ممکن است شما را در رابطه با نحوه مراقبت از دهان و لثه‌هایتان پس از جراحی راهنمایی کند تا بهبودی سریع‌تر و بدون عوارض اضافی را تجربه کنید.

مراقبت های لازم پس از جراحی

پس از جراحی، مراقبت درست از دهان و لثه ها بسیار مهم است تا بهبودی سریع‌تر و بدون عوارض اضافی را تجربه کنید. برخی از مراقبت‌های لازم پس از جراحی عبارتند از:

  1. استفاده از یخ: برای کاهش ورم، بهتر است از یخ برای ۱۵ دقیقه استفاده کنید. بعد از آن ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید و پس از آن دوباره از یخ استفاده کنید.
  2. استفاده از ضد درد: در صورت نیاز به کنترل درد، داروهای تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید.
  3. جلوگیری از خونریزی: برای جلوگیری از خونریزی، از غذاهای نرم و سرد استفاده کنید و از مصرف الکل و سیگار خودداری کنید.
  4. شستشوی دهان: دهان خود را سه بار در روز با آب نمک ولرم یا گرم شستشو دهید و پس از غذا خوردن، دهان خود را با آب تمیز بشویید.
  5. استفاده از خمیر دندان: بهتر است از خمیر دندان‌هایی که دارای pH خنثی و حاوی فلوراید هستند، استفاده کنید.
  6. از مصرف غذاهای نرم استفاده کنید، تا لثه های شما کمتر تحریک شده و خونریزی کمتری ایجاد شود.
  7. اجتناب از ورزش‌های شدید: تا مدتی پس از جراحی، به ورزش های شدید خود پایان دهید و به استراحت نیاز دارید.
  8. پاسخگویی به دستورات پزشک: ممکن است پزشک شما دستورات خاصی برای شما داشته باشد. حتما به این دستورات عمل کنید و در صورت داشتن هرگونه سوالی، با پزشک خود مشورت کنید.

با ادامه مراقبت‌های لازم، بهبودی شما بعد از جراحی لثه سریع‌تر و بدون عارضه خواهد بود.

تماس با ما